Skip to main content

Bursa educațională "Profesor Ovidiu Alexandru Băjenaru"

Bursa educațională "Profesor Ovidiu Alexandru Băjenaru" acordată anual de FSNR unui medic rezident sau medic specialist neurolog pentru dezvoltare profesională

 

         În România, sub coordonarea Profesorului Ovidiu Alexandru Băjenaru s-a format o școală modernă de învățământ și cercetare în neurologia clinică, iar eforturile domniei sale au fost necontenite pentru pregătirea și educarea viitoarelor generații de medici. În acest sens, a susținut și încurajat permanent accesul la un număr impresionant de granturi de cercetare și stagii de formare profesională în marile centre din Europa, în baza unei strânse colaborări cu diferite societati europene .     

         Astfel, în spiritul acestei mari personalități, FSNR anunță deschiderea procedurii de aplicare pentru bursa educatională "Profesor Ovidiu Alexandru Băjenaru" pentru medici rezidenți și specialiști neurologi pentru anul universitar 2022-2023, cu valoare de 1000 euro.

Pentru a fi la curent cu mai multe informatii legate de activitatea FSNR va rugam sa accesati contul de TWITTER al fundatiei.