Wednesday, October 24, 2018

Vă invităm în perioada 15-16 martie 2018 la simpozionul Algiile nespecifice în teritoriul oro-maxilo-facial. Manifestări orale ale afecțiunilor dermatologice generale”, care va avea loc la Cercul Militar Național. Simpozionul este creditat cu 16 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Considerăm că această manifestare ar putea suscita un interes deosebit în rândul membrilor societății pe care dumneavoastră o coordonați.

Înscrierea se va face în prima zi a simpozionului, pe 15 martie, la secretariatul simpozionului din cadrul Cercului Militar Național. Taxa de înscriere este de 200 RON.

Printre lectorii invitați, se numără atât personalități din sfera academică internațională (Prof. Dr. Med. Thomas Hummel - Germania, Prof. Dr. Michele Davide Mignogna – Italia, Dr. Miriam Grushka - Canada, Dr. Aline Guedj - Franța), cât și din România (Prof. Univ. Dr. Bogdan Ovidiu Popescu, Conferențiar Universitar Dr. Maria Ladea, Prof. Univ. Dr. Șerban Țovaru, Prof. Univ. Dr. Sorin Țiplică).

algii2018

 

Vă prezentăm programul manifestării:

 

15 MARTIE 2018

 

ORA

NUME, PRENUME

TITLU

DURATA

09.00-09.30

Înregistrarea pariticipanților

09.30-10.15

Prof. Univ. Dr. Bogdan Ovidiu Popescu

Diagnosticul diferențial al algiilor craniene

45 min

10.15-11.00

Conferențiar Universitar Dr. Maria Ladea

Comorbiditățile psihiatrice asociate sindromului de gura arsă (SGA)

45 min

11.00-11.30

Coffee break

11.30-14.00

Masă rotundă

Algiile nespecifice în teritoriul maxilo-facial: abordări terapeutice Moderator: Prof. Univ. Dr. Bogdan Popescu

150 min

14.00-15.00

Lunch break

15.00-15.45

Prof. Dr. Med. Thomas Hummel (Germania)

Taste function, its assessment and relations to BMS

 

15.45-16.30

Prof. Dr. Michele Davide Mignogna (Italia)

BMS: from the bench to bedside

45 min

16.30-17.00

Coffee break

17.00-17.45

Dr. Aline Guedj (Franța)

These patients that we should not ignore

45 min

17.45-18.00

Discuții, închiderea zilei I

 

16 MARTIE 2018

 

ORA

NUME, PRENUME

TITLU

DURATA

09.30-10.30

Prof. Univ. Dr. Șerban Țovaru

Oral lichen planus and malignacy: is there a connection?

60 min

10.30-11.15

Prof. Giuseppe Colella (Italia)

Surgical or non-surgical aproach to oral premalignacies. An overview

45 min

11.15-12.00

Prof. Univ. Dr. Sorin Țiplică

Manifestări orale în bolile dermatologice

45 min

12.00-13.00

Lunch break

13:00-13:45

Dr. Miriam Grushka

Algii bucale nespecifice

45 min

13.00-15.30

Masă rotundă

Manifestări orale ale afecțiunilor dermatologice generale: abordări terapeutice. Moderator: Prof. Univ. Dr. Șerban Țovaru

105 min

15.30-16.00

Coffee break

17.00-18.00

Discuții, închiderea simpozionului

 

 

Vă așteptăm cu drag!