Sunday, January 24, 2021

ANUNT IMPORTANT PRIVIND CONGRESUL SNR 2020

In urma sedintei Comitetului Director al SNR din data de 12 iunie 2020, prin votul unanimitatii membrilor Comitetului Director al SNR, s-a hotarat schimbarea datei de desfasurare si a modalitatii de desfasurare a celui de al XVIII –lea Congres al SNR 2020. Astfel congresul SNR de anul acesta se va desfasura in format virtual, in perioada 17-19 noiembrie 2020. Pe site-ul nostru veti gasi in curand un link catre site-ul congresului unde veti putea gasi mai multe informatii.

Putem preciza momentan ca rezumatele lucrarilor trimise pina la data de 1 aprilie 2020 pe adresa oficiala a congresului raman valabile si vor fi analizate, urmand sa oferim un raspuns fiecarui participant in curand cu privire la acceptarea sau neacceptarea lucrarilor trimise. Lucrarile acceptate la congresul de anual acesta vor fi publicate ca si pina acum intr-un supliment al revistei Romanian journal of Neurology.

Temele congresului raman aceleasi, cursul precongres avand tema “Neuroimunologie”.

Congresul ala XVIII-lea al SNR va fi creditat cu puncta de EMC, urmand sa aplicam pentru obtinerea punctelor EMC la CMR in luna septembrie 2020.

Va anuntam desemenea ca in urma sedintei Comitetului Director al SNR din 12 iunie 2020 s-a hotarat ca taxele de participare pentru medicii specialisti si primari sa fie reduse la 300 RON, indiferent de momentul de efectuare a platii. Medicii rezidenti, medicii pensionari si studentii la Facultatea de Medicina a UMF “Carol Davila” au acces gratuit la congresul SNR 2020.

Inscrierea la congresul SNR 2020 va putea fi efectuata si on-line pe site-ul congresului. Pina atunci cei care doresc pot contacta firma organizatoare a congresului LOGOS CONSULT, telefon de contact 0724.289.238, persoana de contact - doamna Venita Doana, adresa de e-mail: .

În cazul celor care au platit deja taxa de participare la cel de-al XVIII –lea congres al SNR, diferentele de taxe vor putea fi returnate individual, pentru aceasta urmand sa contactati partenerii nostrii care se ocupa de organizare: LOGOS CONSULT, telefon de contact 0724.289.238, persoana de contact - doamna Venita Doana, adresa de e-mail: . Confirmarea platii taxei de participare urmeaza procedura descrisa in primul anunt al congresului SNR 2020 existent pe site-ul nostrum la sectiunea “Congrese SNR”.

Deasemenea, avand in vedere modalitatea de desfasurare a congresului de anul acesta, va anuntam ca pot participa medici rezidenti. specialisti si primari indifernt de specialitate (nu doar neurologie), fiind necesar la inscrierea CUIM sau o copie dupa carnetul de medic resident.

Cu speranta unei revederi placute chiar si in mediul virtual, va asteptam la cel de-al XVIII-lea congres al SNR !

Secretar General al SNR

Mihai Vasile

ANUNT IMPORTANT PENTRU POTENTIALII SPONSORI AI CELUI DE AL–XVIII-LEA CONGRES AL SNR

In urma sedintei Comitetului Director al SNR din data de 12 iunie 2020, prin votul unanimitatii membrilor Comitetului Director al SNR, s-a hotarat schimbarea datei de desfasurare si a modalitatii de desfasurare a celui de al XVIII –lea Congres al SNR 2020. Astfel congresul SNR de anul acesta se va desfasura in format virtual, in perioada 17-19 noiembrie 2020. Pe site-ul nostru veti gasi in curand un link catre site-ul congresului unde veti putea gasi mai multe informatii.

In atentia tuturor potentialilor sponsori care doresc sa ne fie parteneri in organizarea acestui congres, precizam ca vom avea posibilitatea gazduirii pe site-ul congresului a unui spatiu de expozitie virtuala pentru fiecare sponsor, conform principiului contributiv.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati la adresele de email  si .

                                                                                   

Secretar General al SNR

                                                                                    Dr. Vasile Titus Mihai

Guideline Reference Center EAN

For the EAN website, we have created the Guideline Reference Center to provide our members a search tool for guidelines of multiple organisations and languages on evidence-based neurological diagnosis and management. There are currently 258 links to guidelines of our own as well as various European national neurological societies available on the EAN website for individual EAN members covering a wide range of neurological conditions.

See LINK https://www.ean.org/Guideline-Reference-Center.2699.0.html

Primul anunţ - AL XVIII-LEA CONGRES AL SOCIETĂŢII DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA - BUCUREŞTI, 6 - 9 MAI 2020 (2)

INFORMATII GENERALE:

Cel de al- XVIII –lea Congres al SNR 2020 este onorată de o prestigioasă participare naţională şi internaţională, va avea următoarele teme:

Neuroimunologie

Somnul în neurologie şi neuroştiinţe

Congresul va avea loc anul acesta într-o noua locație:

Magic Place Events – Grant în perioada 6 - 9 mai 2020,

Soseaua Virtutii nr. 155 (colt cu str. Piatra Craiului, in spatle magazinului Emag), sector 6, Bucuresti

Statie metrou Crangasi, Tramvai nr. 41 – statie Crangasi, Autobuz nr. 178 – starie Crangasi


Cursul satelit al celui de –al XVIII-lea Congres al SNR va avea loc in data de 6 mai 2020 si va avea tema „Neuroimunologie” In cadrul acestui congres vor fi mai multe simpozioane stiintifice organizate in colaborare cu alte institutii medicale si asociatii profesionale medicale din Romania si din Europa. De asemenea, se va organiza conform traditiei initiate in anul 2017 un simpozion dedicat medicilor rezidenţi.

Secretariatul Ştiinţific al Congresului funcţionează până la data de 01.04.2020 la Clinica de Neurologie S.U.U.B., tel. (021) 312 30 10, fax (021) 312 81 02. Adresa: Prof. Dr. Ovidiu Băjenaru, Societatea de Neurologie din România, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Clinica de Neurologie, et. IX, Splaiul Independenţei 169, sector 5, 050098, Bucureşti.

Pe adresa site-ului web al SNR (www.neurology.ro) veti puteţi găsi informaţii la zi despre Congresul Naţional al Societăţii de Neurologie din România 2020

Persoană de contact: Secretar General S.N.R. Dr. Mihai Vasile, e-mail:

Pentru taxele de participare platite de persoane juridice, dupa efectuarea platii, va rugam sa trimiteti pe email () informatiile de facturare si dovada platii taxei. Informatiile de facturare necesare: denumire persoana juridica (asa cum apare si in dovada platii), cod fiscal, localitate.

DESCARCATI PRIMUL ANUNT IN FORMAT PDF

EXTREM DE IMPORTANT! The 12th EUROPEAN BOARD OF NEUROLOGY EXAMINATION 2020 will take place on Friday, 22 May 2020 in Paris. (2)

Societatea de Neurologie din România încurajează toţi tinerii medici neurologi absolvenţi ai examenului de specialitate să susţină examenul de medic neurolog european - “Fellow of the European Board of Neurology (FEBN)". Cea de-a 12-a sesiune de examinare - EUROPEAN BOARD OF NEUROLOGY EXAMINATION va avea loc in data de 22 mai 2020, la Paris, în cadrul Congresului EAN. Pentru detalii suplimentare accesaţi linkul: https://www.uems-neuroboard.org/web/index.php/uems-ebn-examination.

EXTREM DE IMPORTANT!

Venind în sprijinul tinerilor colegi neurologi din România, am hotărât să sprijinim participarea dumneavoastră la acest examen. Astfel, tinerii colegi absolvenţi ai examenului de specialitate cu media de absolvire mai mare de nota 9, care au o recomandare în scris de la şeful clinicii în care şi-au desfăsurat activitatea, pot solicita în scris Comitetului Executiv al Societăţii de Neurologie in România, sprijinul financiar privind plata taxei de participare la EUROPEAN BOARD OF NEUROLOGY EXAMINATION. Această solicitare scrisă însoţită de documentele amintite (diploma de absolvire/ adeverintă de absolvire alături de scrisoarea de recomandare din partea şefului de clinică) vor fi trimise prin poştă rapidă pe adresa: Spitalul Universitar de Urgentă Bucureşti, Clinica de Neurologie, etajul 9, Splaiul Independenţei nr 169, sector 5 Bucureşti, destinatari putând fi ori Domnul Prof. Univ. Dr Ovidiu Băjenaru – Preşedintele de Onoare ad vitam al SNR oi domnul Dr. Mihai Vasile – secretarul general al SNR.