Invităm membrii Societății de Neurologie din România la Conferința ACTUALITĂȚI ÎN DIAGNOSTICUL ȘI TERAPIA RADIONUCLIDICĂ ȘI MOLECULARĂ, ce se va desfășura în perioada 26-28 octombrie 2017, în București, la Hotel Marriott.
Prețul pentru participarea la conferință a membrilor Societății este unul preferential, după cum se poate vedea și pe site-ul conferinței : http://art2017.medicinanucleara.org . Acesta pentru un membru este de 100 de euro , iar pentru un grup de minim 5, este de 75 euro de persoană.
Atașate sunt  formularul de inscriere, cât și invitația.
Vă așteptăm cu drag.
Vă mulțumim.
 
DESCARCATI FORMULAR DE PARTICIPARE  format docx
DESCARCATI INVITATIE INDUSTRY format docx
 
ACTUALITĂȚI ÎN DIAGNOSTICUL ȘI TERAPIA RADIONUCLIDICĂ ȘI MOLECULARĂ
 
Societatea Română de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară, alături de Oameni şi Companii, editor general al portalului www.medicalmanager.ro, au plăcerea să vă invite la Simpozionul Internațional „Applying Radionuclides for Therapy” (ART 2017), care va fi organizat împreună cu cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Medicină Nucleară în perioada 26-28 octombrie 2017, în București, la Hotel Marriott.
 
Tema Conferinței: ACTUALITĂȚI ÎN DIAGNOSTICUL ȘI TERAPIA RADIONUCLIDICĂ ȘI MOLECULARĂ
 
Păstrând tradiția inițiată odată cu prima ediție a Conferinței, sesiunile de lucru se vor focusa pe trecerea în revistă a celor mai moderne tehnologii, vor sintetiza direcțiile viitoare în domeniu și vor aduce în atenția audienței studii de caz prin care se va evidenția rolul medicinei nucleare în actul multi-disciplinar al medicinei. Specialiști de renume internațional au confirmat deja prezența. Acestora li se vor alătura experți locali, atât în medicină nucleară, cât și în domenii conexe.
 
Limba de desfășurare a lucrărilor este engleza. Pentru informații suplimentare legate de eveniment, vă invităm să accesați  art2017.medicinanucleara.org.
 
Participanți: +100 de persoane
 
  • Medici specialiști în medicină nucleară, radiologie - imagistică medicală, tehnologiști
  • Medici specialiști: oncologie, cardiologie, neurologie și toate celelalte specialități interesate
  • Reprezentanți ai Ministerului Sănătății și ai comisiilor de specialitate din Parlament
  • Asociații profesionale
  • Companii cu soluții în domeniu
Program general:
image002
Pentru confirmarea participării, descărcați formularul de înregistrare de aici și transmiteți-l completat și semnat, prin email, către .
 
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că serviciile de cazare se rezervă în mod individual, de către fiecare participant. Dacă doriți să rezervați o cameră la Marriott Grand Hotel, accesați link-ul de aici. Pentru rezervare la Hotel Ibis Parlament, descărcați formularul de rezervare de aici și urmați pașii descriși în formular.
 
Dacă aveți nevoie de informații suplimentare legate de Conferință, agendă sau suport pentru înscrierea la eveniment, vă rugăm să ne contactați.
 
 
Raluca Mititelu
President of the Conference
President, Romanian Society of Nuclear Medicine and Molecular Imaging
mobile: (004) 0722.232.515 
email: 
 
image003