Friday, July 03, 2020

ANUNT IMPORTANT PRIVIND CONGRESUL SNR 2020

ANUNT IMPORTANT PRIVIND CONGRESUL SNR 2020

In urma şedinţei Comitetului Director al Societăţiii de Neurologie din România desfăşurată din data de 12.03.2020, avand in vedere situatia epidemiologica nationala si internationala creata de pandemia COVID-19, s-a decis în unanimitate amânarea Congresului de Neurologie din România programat initial în perioada 06-09 mai 2020. Noua perioadă aprobată pentru desfăşurarea Congresului SNR 2020, este 16-19 septembrie 2020. Congresul se va desfăşura în aceeaşi locaţie şi anume Magic Place Events- Grant, Bucureşti (v. anuntul preliminar). Toate condiţiile de participare rămân aceleaşi iar noul termen limită pînă la care taxele de participare pot fi plătite cu reducere este 31.07.2020. Aşteptăm în continuare, până în data de 31.03. 2020, rezumatele lucrărilor dumneavoastră, respectând criteriile anunţate în Primul Anunţ al Congresului SNR din anul 2020, la adresa de e-mail: .

 12.03.2020

                                              COMITETUL DIRECTOR

                                                al SOCIETATII DE NEUROLOGIE DIN ROMANIA

POZA ANUNT CONFERINTA NEUROVASCULAR

Dragi Colegi și Parteneri,

Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași, Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România, Societatea de Neurologie din România, Societatea Română de Neurochirurgie, Societatea Română de Oftalmologie, Academia de Științe Medicale, Colegiul Medicilor din România și Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, au deosebita plăcere de a vă invita să participați la lucrările Conferinței Naționale „Tehnologii Moderne în Patologia Neurovasculară”, ce vor avea loc în perioada 27-29 martie 2020, în Iași.

Principalele teme ale conferinţei vor fi: tratamentul complex al patologiei neurovasculare, diagnosticul și tratamentul accidentelor vasculare cerebrale (stroke), patologia cardio vasculară, actualități în neuroanestezie, radiochirurgie, neuro–oftalmologie, neuroimagistică, neurosonologie, biologie neurovasculară, neuropatologie, tratamentul endovascular şi chirurgical în stroke.

PARTICIPANȚI: Această conferință este destinată neuroradiologilor intervenționali, neurologilor, neurochirurgilor, oftalmologilor, cardiologilor, chirurgilor endovasculari, rezidenților, asistenților medicali, studenților, precum și altor profesioniști din domeniul sănătății, cu un interes special în domeniul chirurgiei neurointervenționale și cerebrovasculare.

OBIECTIVE: Scopul general al acestei conferințe este de a îmbunătăți competența și performanța publicului țintă prin furnizarea de conținut educațional de ultimă oră, care prezintă cele mai noi progrese în terapiile actuale și cercetarea clinică. Sperăm că angajamentul nostru de lungă durată în ceea ce privește inovația pentru salvarea vieții se va traduce într-o îngrijire îmbunătățită a pacienților.

Pe parcursul celor trei zile de dezbateri vor fi prezentate sinteze cuprinzând realizările Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași din ultimii zece ani și se vor desfășura aplicații practice și cursuri moderne de: Tratamentul endovascular în patologia vasculară cerebrală și spinală, Terapia intensivă şi stroke-ul, Tratamentul decompresiv în infarctul cerebral supraacut, Tratamentul fibrinolitic în stroke, Imagistica în bolile cerebrovasculare, neurosonologie, neuroimagistică, neuro-oftalmologie, prevenția în stroke și neuropatologie.

Sperăm că acest eveniment, să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, care să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în Patologia Neurovasculară. Nu în ultimul rând, să fie o nouă ocazie pentru amintiri frumoase și prietenii noi.

Vă invităm să participați cu lucrări proprii și noutăți, atât pentru a face cunoscute ultimele achiziții în domeniu, cât și pentru a deschide ochii tinerilor rezidenți asupra domeniilor fascinante ale neurochirurgiei, neurologiei, neurooftalmologiei, neuroradiologiei și pentru a-i atrage spre acestea.

Vă rugăm să ne fiți alături în organizarea acestei conferințe, diseminând această informație către toate persoanele interesate.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 27-29 martie 2020, ca fiind ocupate cu lucrările Conferinței Naționale „Tehnologii Moderne în Patologia Neurovasculară”.

Evenimentul va fi creditat cu  18 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România. 

LOCURI LIMITATE: 60

TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNREGISTRARE: 1 MARTIE 2020 

INFORMAȚII ȘI ÎNREGISTRARE: www.neurovascular.ro

Vă așteptăm cu prietenie la Iași, centru cultural și academic consacrat, într-un anotimp care-i dă orașului frumusețe, vigoare și prospețime inconfundabilă.

 

 

 

DESCARCATI ANUNT IN FORMAT PDF