Monday, January 30, 2023

ANUNT IMPORTANT - Certificate de participare la cel de-al XX-lea Congres Național Virtual al Societății de Neurologie din România

Stimate participant la cel de-al XX-lea Congres Național Virtual al Societății de Neurologie din România”, vă informăm că certificatele de participare se vor putea descărca în format PDF de pe site-ul congresului:

https://congres.neurology.ro

începând cu data de 25 noiembrie 2022, din contul de utilizator, utilizînd adresa de email si parola folosite la vizionarea/accesarea congresului online.

Vă multumim pentru întelegere.

Anunt Important platforma MEMBERSHIP

ANUNT IMPORTANT! adresat doar celor care si-au achitat taxa de membru a SNR pana in momentul punerii in functiune a platformei de Membership (anterior datei de 10 August 2022 )

Stimati colegi, rugamintea noastra este sa accesati platforma Membership a Societatii de Neurologie din Romania si sa va creati propriul dumneavoastra cont pana cel tarziu in data de 14 Octombrie 2022.

Pasii pentru efectuarea acestui proces sunt urmatorii:

1. Accesati urmatorul link: https://membership.neurology.ro/plan-list

2. Alegeti din lista planul pentru care ati efectuat plata. (Taxa Medici Rezidenti sau Taxa Medici Specialisti si Primari)

3. Completati campurile aferente. (Atentie, campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.)

4. La modalitatea de plata alegeti Offline Payment.

5. Confirmati informatiile completate prin accesarea butonului "Procesare Subscriere".

6. In cazul in care, in contabilitate, figurati cu plata efectuata a cotizatiei de membru, un administrator va activa contul dumneavoastra dupa verificare.

Nu este necesar sa incarcati nicio dovada de plata.

Va multumim si va reamintim ca aceasta procedura trebuie urmata doar de cei care au efectuat achitarea taxei de membru pana in momentul punerii in functiune a platformei de Membership (anterior datei de 10 August 2022)

 
Daca exista situatii particulare in care s-au efectuat plati pe alte canale decat platforma Membership dupa data de 10 August, rugam persoanele in cauza sa urmeze pasii de mai sus. Va multumim!                         

Platforma membership si plata cotizatiei online

 ATENTIE! Cotizatiile achitate in cursul anului 2022, indiferent de data la care au fost efectuate, sunt valabile pentru anul in curs, pana la data de 31 Decembrie 2022. Pentru anul 2023 va rugam sa efectuati platile in primele 3 luni ale anului. Va multumim !

Va informam ca începând cu aceasta luna cotizația de membru se poate achita online prin intermediul platformei https://membership.neurology.ro si a procesatorului de plăți euplatesc.ro

Pentru a vă facilita acest lucru vă putem pune la dispoziție un manual de utilizare in format PDF.

DESCARCATI PDF CU INSTRUCTIUNILE PENTRU PLATA PRIN EUPLATESC.RO

Pentru cine dorește să efectueze in continuare plata in regim propriu dar dorește să beneficieze de avantajele platformei de membership care certifică faptul ca sunteți membru al SNR aveți la dispoziție acest manual in format PDF.

DESCARCATI PDF CU INSTRUCTIUNILE PENTRU PLATA OFFLINE

Pentru cine a efectuat plata taxei de membru până la aceasta dată, suntem in proces de importare a detaliilor si crearea conturilor de utilizator. Vă rugam să consultați manualul in format PDF pentru resetarea parolei si completarea profilului dumneavoastră. ATENTIE!!! Veți primi o notificare prin email când puteți să solicitați resetarea parolei.

DESCARCATI PDF CU INSTRUCTIUNILE DE RESETARE A PAROLEI

Romanian Journal of Neurology nu va mai aparea in format printat

Va anuntam ca, din motive obiective ce tin de editura Amaltea, pentru o perioada speram scurta, revista noastra - Romanian Journal of Neurology nu va mai aparea in format printat. Ne cerem scuze pentru eventualele incoveniente create si va recomandam sa accesati site-ul RJN - rjn.com.ro de unde va veti putea descarca in format pdf articolele publicate. Vom reveni cu informatii suplimentare

UPDATE - 16th World Congress on Controversies in Neurology (CONy) will be held virtually on March 24-27, 2022.

image003

16th World Congress on Controversies in Neurology (CONy) will be held virtually on March 24-27, 2022.

This year, we are delighted to offer members of the Romanian Society of Neurology reduced registration rates as below:

 

Early Bird
Until February 10, 2022

Late Fees
From February 11, 2022

Participants

EUR 40 (instead of EUR 50)

EUR 60 (instead of EUR 80)

In order for your members to benefit from these special rates, please use promotional code: CONy-Dis

Kindly encourage your members to register as soon as possible.