Saturday, April 10, 2021

Adunarea Generala a SNR de anul acesta va avea loc in data de 19 Mai 2021

" Va aducem la cunostinta ca Adunarea Generala a SNR de anul acesta va avea loc in data de 19 Mai 2021.
Avand in vedere necesitatea organizarii unui proces de alegeri pentru desemnarea Viitorului Presedinte ales al SNR si a membrilor Comitetului Director al SNR, va rugam respectuos sa va platiti taxa de mebru SNR pina la data de 20 Aprilie 2021, reamintindu-va ca doar membrii SNR cu taxa platita pentru anul 2021 vor putea participa la procesul electoral.
Dovada platii taxei de mebru va rugam sa o trimiteti pe email pe adresa special destinata
Va multumim"
 
Secretar General,
Mihai Vasile
MD PhD

ANUNT IMPORTANT LEGAT DE CONGRESUL SNR 2021

 
"Va anuntam ca si anuntul acesta Congresul SNR va fi virtual in perioada 16-19 Noiembrie 2021. 
Temele principale ale Congresului SNR 2021 vor fi urmatoarele:
1. Neuromodularea si terapii asistate de dispozitiv in neurologia si neurorecuperarea moderna
2. Neuroinfectii.
3. Varia
Tema cursului traditional organizat cu ocazia Congresului SNR 2021 va avea tema " Bolile cerebrovasculare.
Pentru detalii legate de organizare si taxe de participare vom reveni cu informatii cat mai curand."
 
Secretar General
Mihai Vasile
MD PhD

ANUNT IMPORTANT PRIVIND CONGRESUL SNR 2020

In urma sedintei Comitetului Director al SNR din data de 12 iunie 2020, prin votul unanimitatii membrilor Comitetului Director al SNR, s-a hotarat schimbarea datei de desfasurare si a modalitatii de desfasurare a celui de al XVIII –lea Congres al SNR 2020. Astfel congresul SNR de anul acesta se va desfasura in format virtual, in perioada 17-19 noiembrie 2020. Pe site-ul nostru veti gasi in curand un link catre site-ul congresului unde veti putea gasi mai multe informatii.

Putem preciza momentan ca rezumatele lucrarilor trimise pina la data de 1 aprilie 2020 pe adresa oficiala a congresului raman valabile si vor fi analizate, urmand sa oferim un raspuns fiecarui participant in curand cu privire la acceptarea sau neacceptarea lucrarilor trimise. Lucrarile acceptate la congresul de anual acesta vor fi publicate ca si pina acum intr-un supliment al revistei Romanian journal of Neurology.

Temele congresului raman aceleasi, cursul precongres avand tema “Neuroimunologie”.

Congresul ala XVIII-lea al SNR va fi creditat cu puncta de EMC, urmand sa aplicam pentru obtinerea punctelor EMC la CMR in luna septembrie 2020.

Va anuntam desemenea ca in urma sedintei Comitetului Director al SNR din 12 iunie 2020 s-a hotarat ca taxele de participare pentru medicii specialisti si primari sa fie reduse la 300 RON, indiferent de momentul de efectuare a platii. Medicii rezidenti, medicii pensionari si studentii la Facultatea de Medicina a UMF “Carol Davila” au acces gratuit la congresul SNR 2020.

Inscrierea la congresul SNR 2020 va putea fi efectuata si on-line pe site-ul congresului. Pina atunci cei care doresc pot contacta firma organizatoare a congresului LOGOS CONSULT, telefon de contact 0724.289.238, persoana de contact - doamna Venita Doana, adresa de e-mail: .

În cazul celor care au platit deja taxa de participare la cel de-al XVIII –lea congres al SNR, diferentele de taxe vor putea fi returnate individual, pentru aceasta urmand sa contactati partenerii nostrii care se ocupa de organizare: LOGOS CONSULT, telefon de contact 0724.289.238, persoana de contact - doamna Venita Doana, adresa de e-mail: . Confirmarea platii taxei de participare urmeaza procedura descrisa in primul anunt al congresului SNR 2020 existent pe site-ul nostrum la sectiunea “Congrese SNR”.

Deasemenea, avand in vedere modalitatea de desfasurare a congresului de anul acesta, va anuntam ca pot participa medici rezidenti. specialisti si primari indifernt de specialitate (nu doar neurologie), fiind necesar la inscrierea CUIM sau o copie dupa carnetul de medic resident.

Cu speranta unei revederi placute chiar si in mediul virtual, va asteptam la cel de-al XVIII-lea congres al SNR !

Secretar General al SNR

Mihai Vasile

ANUNT IMPORTANT PENTRU POTENTIALII SPONSORI AI CELUI DE AL–XVIII-LEA CONGRES AL SNR

In urma sedintei Comitetului Director al SNR din data de 12 iunie 2020, prin votul unanimitatii membrilor Comitetului Director al SNR, s-a hotarat schimbarea datei de desfasurare si a modalitatii de desfasurare a celui de al XVIII –lea Congres al SNR 2020. Astfel congresul SNR de anul acesta se va desfasura in format virtual, in perioada 17-19 noiembrie 2020. Pe site-ul nostru veti gasi in curand un link catre site-ul congresului unde veti putea gasi mai multe informatii.

In atentia tuturor potentialilor sponsori care doresc sa ne fie parteneri in organizarea acestui congres, precizam ca vom avea posibilitatea gazduirii pe site-ul congresului a unui spatiu de expozitie virtuala pentru fiecare sponsor, conform principiului contributiv.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati la adresele de email  si .

                                                                                   

Secretar General al SNR

                                                                                    Dr. Vasile Titus Mihai

Guideline Reference Center EAN

For the EAN website, we have created the Guideline Reference Center to provide our members a search tool for guidelines of multiple organisations and languages on evidence-based neurological diagnosis and management. There are currently 258 links to guidelines of our own as well as various European national neurological societies available on the EAN website for individual EAN members covering a wide range of neurological conditions.

See LINK https://www.ean.org/Guideline-Reference-Center.2699.0.html