Skip to main content

8 iulie 2016 – termenul limită pentru înscriere la Şcoala de Vară NeuroDiab 2016!

8 iulie 2016 – termenul limită pentru înscriere la Şcoala de Vară NeuroDiab 2016!

Lectori internaţionali, sesiuni speciale şi workshopuri interactive!

21-24 iulie 2016, Sinaia

Până pe 8 iulie vă puteți înscrie la Școala de Vară NeuroDiab pentru a beneficia de şansa de a lua contact vara aceasta cu lectori internaţionali de renume în neuropatia diabetică. Aceştia vor susţine demonstraţii, sesiuni speciale şi ateliere practice în cadrul Şcolii de Vară NeuroDiab, ce se va desfăşura în perioada 21-24 iulie 2016, la Hotel New Montana din Sinaia.

Înscrierile sunt deschise până la data de 8 iulie 2016!

Organizată pentru al V-lea an consecutiv,Şcoala de Vară NeuroDiab 2016 va avea ca temă centrală Abordarea modernă a neuropatiei diabetice, aducând special în România pentru a se întâlni cu participanţii lectori precum:

  • Prof. Rodica Pop Bușui (SUA);

  • Dr. Mitra Tavakoli (Marea Britanie);

  • Prof. Dan Ziegler (Germania);

  • Dr. Bruce Perkins (Canada).

Aceştia se vor alătura specialiştilor români - Conf. Dr. Ioan Veresiu, Dr. Constantin Mihai, Dr. Georgeta Inceu, Dr. Bogdan Florea, Dr. Cosmina Bondor, Dr. Mihaela Ghiță - şi vor aduce cele mai recente studii şi perspective în neuropatia diabetică, accentul punându-se pe componenta practică prin prezentări de caz şi workshopuri interactive.

Diabetul şi sistemul nervos”, „Neuropatia autonomă şi diabetul”, „Matematică și medicină. Perspective din punct de vedere statistic sunt doar câteva dintre temele prezentărilor la care medicii rezidenţi sau specialişti în diabet sau în arii medicale conexe, precum neurologie, oftalmologie, medicină internă, endocrinologie, cardiologie, medicină de familie, vor lua parte în cadrul celor 4 zile ale evenimentului.

Totodată, medicii care au înscris lucrări în cadrul Şcolii de Vară NeuroDiab 2016 vor avea ocazia să se numere printre cei 6 care vor susţine prezentări în cadrul sesiunii speciale dedicate cazurilor clinice. Trei dintre aceştia vor fi recompensaţi cu premii!

Şcoala de Vară NeuroDiab este organizată ştiinţific de Societatea de Neuropatie Diabetică, evenimentul fiind creditat cu puncte EMC.

Mai multe informaţii despre Şcoala de Vară NeuroDiab 2016, accesând link-ul:

https://www.neurodiab.org/Ro/Scoala_De_Vara_2016

PR&Comunicare: Sănătatea Press Group, expertul tău în comunicare pe domeniul medical

Publicat de:

Administrator

In data de:

08 July 2016

Accesat de:

3111