Skip to main content

Conferința Națională de Amiloidoză

Amiloidoza2023 afisAmiloidoza2023 afis
Dragi colegi,

Am onoarea de a vă adresa invitația de participare la Conferința Națională de Amiloidoză, un eveniment de tradiție care adună profesioniști din domeniul medical pentru a discuta, învăța și colabora asupra subiectelor legate de această afecțiune complexă. Conferința se va desfășura în București, Hotel Crowne Plaza în perioada 10-11 noiembrie 2023.

Amiloidoza este o boală rară și adesea neînțeleasă, ce reprezintă o provocare semnificativă pentru comunitatea medicală. Participarea dumneavoastră la această conferință va contribui la creșterea cunoașterii noastre colective și la dezvoltarea unor strategii mai eficiente de diagnostic și tratament.

Anul acesta vom oferi un număr de douăzeci de granturi, ce vor acoperi cheltuielile de deplasare si cazare, facilitând cercetarea și dezvoltarea prin schimbul de cunoștințe între specialități. Această conferință va oferi oportunități unice de a învăța de la experți de renume în domeniu, de a participa la discuții interdisciplinare și de a vă conecta cu alți medici care se confruntă cu aceeași provocare.

Vă așteptăm așadar să împărtășim împreună noile descoperiri și inovații în lupta împotriva Amiloidozei.

Cu deosebita considerație,

Prof. Dr. Daniel Coriu
Președintele Conferinței Naționale de Amiloidoză
 
 
image001

Publicat de:

Administrator

In data de:

24 October 2023

Accesat de:

650