Skip to main content

Scoala de Vara de epilepsii - 1-3 Septembri, Slanic Prahova

SRIE (Societatea Romana Impotriva Epilepsiei) organizaeza in perioada 1-3 Septembrie la Slanic Prahova Scoala de Vara de epilepsii destinata medicilor rezidenti si tinerilor specialisti de neurologie si Neurologie Pediatrica, cuprinzand notiuni de baza in definirea si clasificarea crizelor, epilepsiilor si sindroamelor epileptice (publicate de ILAE), precum si noul glosar de termeni recomandati in epilepsii. FORMAT FIZIC.
 
Programul scolii de vara abia a fost finalizat. Il trimit atasat. SNR este un partener consacrat al SRIE (prin prezenta medicilor neurologi cu mare interes in epileptologie - Dr Ioana Mindruta, Irina Popa, Laura Craciun, etc)
Ne-ar face foarte mare placere sa avem oaspeti pe tinerii colegi neurologi la aceasta scoala de vara. Este un nivel basic de invatare a definitiilor, glosarului si clasificarilor actuale bazate pe cazuri clinice prezentate interactiv.
Vom avea ca invitati si pe Sandor Beniczcky (glosar) si pe Ronit Pressler (clasificare neonatala) care vor participa online.
Speram ca atmosfera prieteneasca si locatia - Slanic Prahova - statiune balneoclimaterica - sa duca la intarirea relatiilor de prietenie si colaborare medicala dintre participanti.
 
Partenerii proiectului pentru boli rare lansat in ultima zi vor fi prezenti prin reprezentantii lor:  rectorul UMFCD - Dl Prof Viorel Jinga si presedintii asociatiilor de boli rare - Dorica Dan (ANBER), Radu Ganescu (COPAC), Elena Buliga (Glut-1DS)
 

Publicat de:

Administrator

In data de:

25 August 2022

Accesat de:

679