Skip to main content

Simpozionul "Vocea ta contează!" Ediţia a treia, eveniment dedicat Zilei Mondiale a Vocii

7tcyn2bwsfe

În perioada 15-16 aprilie 2016, la Teatrul Elisabeta (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45, București) va avea loc a treia ediție a simpozionului „Vocea ta contează”, eveniment dedicat Zilei Mondiale a Vocii. Această manifestare este celebrată în întreaga lume pe 16 aprilie, sub numele de „World Voice Day”.

Evenimentul va fi organizat de Secția de Microchirurgie Endoscopică, Foniatrie și Recuperare Vocală a Institutului de Fono-Audiologie și Chirurgie Funcțională O.R.L. „Prof. Dr. Dorin Hociotă”, sub egida Societății Române de Foniatrie și a Academiei Române de Științe Medicale.

Tema simpozionului va fi „Abordarea multidisciplinară a tulburărilor vocale – tratament fonochirurgical și recuperator”.Au răspuns invitației noastre personalități remarcabile, specialiști în chirurgia și recuperarea tulburărilor vocale: Dr. Yakubu Karagama, medic consultant O.R.L. și Frances Ascott, terapeut vocal și de limbaj – ambii de la Royal Infirmary, Manchester, Regatul Unit al Marii Britanii, precum și Laura Dumbravă, terapeut verbal și specialist în tulburări ale deglutiției de la New York University, Langone Medical Center, N.Y.C., Statele Unite ale Americii.De asemenea, la eveniment vor susţine lucrări personalități medicale din specialitățile: O.R.L., pneumologie, neurologie, gastroenterologie, dar și profesori, actori, artiști lirici și jurnaliști,un psiholog și psihoterapeut care vor evidenția importanța cunoașterii patologiei vocale, atât de diversificate, cât şi aspecte ale tratamentului fonochirurgical şi recuperator.

Momentele muzicale vor fi asigurate de Paula Seling, Maria Răducanu, Marcel Pavel, Vlad Miriță și Corul Vox Medicalis.Taxa de participare este de 100 de lei până la 15 martie 2016 și de 150 de lei după 16 martie 2016, pentru medicii specialiști și primari.Plata se poate face prin ordin de plată, Internet Banking sau direct la orice casierie a Băncii Transilvania, în contul Asociației Societatea Română de Foniatrie, cod IBAN RO24 BTRL RONC RT03 3245 7801, Banca Transilvania, Sucursala Cluj. Vă rugăm să menționați la detalii plată: Taxă participare VOCEA TA CONTEAZĂ.

7tcx26bwsfe

Publicat de:

Administrator

In data de:

12 February 2016

Accesat de:

4837