Skip to main content

Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient - Echipa medicală

  Limba Romãna
  English Language
INVITAȚIE
CONFERINŢA NAŢIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ

Creditată EMC și EFC

Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient - Echipa medicală

23-25 septembrie 2011

Brașov, Aula Universității Transilvania

Partener principal: Societatea de Neurologie din România

 



 
Limba Romãna
English Language

Asociaţia Antiparkinson România în calitate de organizator, dr. Cristian Falup-Pecurariu în calitate de coordonator științific și compania Houston NPA în calitate de integrator, au deosebita onoare de a invita cadrele medicale interesate de problematica bolii Parkinson să participe la

Conferinţa națională cu participare internațională

Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient - Echipa medicală”.

 

Pe parcursul celor 2 zile ale conferinței vor participa aproximativ 300 de invitați: medici neurologi, medici de familie, psihiatrii, geriatrii, ORL, recuperare medicală, farmaciști, asistenți medicali, membri ai Asociației Antiparkinson, aparținători, reprezentanți ai autorităților din sistemul medical și presă.

 

Organizatorii propun o abordare inovativă, în care pacienții și cadrele medicale au posibilitatea să comunice direct și să afle unii de la alții cum se poate lucra mai bine în echipă, făcând front comun împotriva bolii. Un alt obiectiv îl reprezintă consolidarea noțiunilor privind boala Parkinson și informarea participanților despre noutățile existente pe plan național și internațional cu privire la această maladie.

Printre LECTORII evenimentului se numără: prof. dr. Alexandru Vlad CIUREA, dr. Jean CIUREA, dr. Cristian FALUP-PECURARIU, dr. Dan FARCAȘ, dr. Andreea FORAL, dr. George LUGOJI, dr. Bogdan POPESCU, conf. univ. dr Luiza SPIRU, dar și invitați din străinătate precum prof. dr. Francois ALESCH și Henk BAKKERODE.

TEMELE abordate: situația actuală a bolii Parkinson în Romania, strategii internaționale, demența în boala Parkinson, spectrul tulburărilor non-motorii, tulburări gastrointestinale, durerea cronică și malignă, opțiuni neurochirurgicale în tratamentul bolii Parkinson, aderența la tratament, interacțiunile medicamentoase, dezbatere pe tema accesului la medicație, etc.

PROGRAMUL ȘTIINȚIFIC este structurat pe prezentări generale în plen și workshopuri specializate. Înregistrarea participanților se face pe 23 septembrie între orele 09.00 și 14.00 și pe 24 septembrie între orele 07.30 și 08.30. Începerea lucrărilor științifice în plen este programată pentru vineri, orele 15.00.

 

Taxe de înscriere cadre medicale:

Conferinţa este creditată EMC și EFC. Taxele pentru cadrele medicale acoperă două cine, un prânz, două pauze de cafea, accesul la lucrările conferinței și diploma de creditare.

 

Cadre medicale

Valoare taxă de înscriere - până la 9 sept!

Medici /Farmaciști

125 ron

Medici rezidenţi şi pensionari

70 ron

Asistenți medicali

70 ron

Studenţi la Medicină și Farmacie

gratuit

 

Cadre medicale

Valoare taxă de înscriere - între 10 sept-23 sept!

Medici /Farmaciști

175 ron

Medici rezidenţi şi pensionari

125 ron

Asistenți medicali

120 ron

Studenţi la Medicină și Farmacie

gratuit

 

Taxa de participare se plătește în contul Houston NPA (Cont RON: RO46 BACX 0000 0003 3054 6001 deschis la Unicredit Tiriac Bank - sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. - CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009). La detalii plată se menționează: “Taxă înscriere medic/farmacist.. pentru Conferinţa Parkinson”.

După efectuarea plății, este necesar ca participanții să trimită la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prin fax la 021.317.09.43 următoarele: copie după chitanța bancară și detalii complete de contact (nume complet, loc de muncă, specialitate, grad, cod parafă, adresă, localitate, telefon, email, am plătit taxa de înscriere aferentă medic/rezident etc..).

 

Pentru orice alte detalii logistice legate de eveniment, vă rugăm să contactați compania Houston NPA, integratorul evenimentului. Persoană de contact: Rodica ION (email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; mobil 0725.221.018, tel/fax 021.317.09.43).

 

 

 

 

 

***

Asociația Antiparkinson

Din 2001 când a fost diagnosticat cu Parkinson (după 2 ani în care doctorii au crezut că a suferit un accident vascular) și după multe greutăți întâmpinate, Dan Răican a reuşit să înfiinţeze Asociaţia AntiParkinson la Deva, singura organizatie de acest gen din România care sprijină bolnavii de Parkinson și care colaborează cu farmaciștii, medicii, cu Societatea Română de Neurologie pentru a găsi cele mai bune soluții pentru bolnavii care suferă de această maladie. Asociatia AntiPARKINSON este acum membră a Parkinson's Disease Foundation și a European Parkinson's Disease Asociation. Asociatia AntiPARKINSON apără interesele a peste 72.000 de bolnavi de Parkinson din România, iar în prezent numără peste 550 de membri.

 

Houston NPA

Houston NPA este o companie românească specializată în comunicarea medicală (organizare de evenimente, PR, strângere de fonduri, editare de publicații). Houston NPA și-a început activitatea în martie 2009 cu scopul de a acționa ca o punte de legatură între industria farmaceutică-publicul larg-asociațiile de pacienti-medici-farmaciști-presă, dezvoltând proiecte și colaborări dedicate acestor categorii.

Produsele proprii Houston NPA:

    • publicaţia anuală “Ghidul Pacientului Român” – edițiile 2010 și 2011

    • seria de evenimente pentru publicul larg “Întâlnirile SaFrIna” – 7 ediții

    • evenimentele regionale dedicate farmaciştilor “Houston Farma Practic” – 5 ediții

    • Agora Asociațiilor de Pacienti – eveniment în premieră 10/11 sept 2011, Parcul Tineretului, Bucuresti


Publicat de:

Administrator

In data de:

24 August 2011

Accesat de:

5146