Skip to main content

AL XII-LEA CONGRES AL SOCIETĂŢII DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA - Primul anunţ - BUCUREŞTI 14-17 MAI 2014

SOCIETATEA DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA

ŞI

UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE

CAROL DAVILA”

BUCUREŞTI

AL XII-LEA CONGRES

AL SOCIETĂŢII DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA

- Primul anunţ -

BUCUREŞTI

14-17 MAI 2014

 

 

Comitetul ȘTIINȚIFIC al CELUi de al XII-lea CONGRES al

SOCIETĂŢII DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA

 

Prof. Dr. Dafin Fior Muresanu (Presedinte SNR), Cluj-Napoca

Prof. Dr. Ovidiu Băjenaru (Presedinte de onoare ad vitam SNR), Bucuresti

Conf. Dr. Bogdan O. Popescu (Presedinte viitor SNR), Bucuresti

Prof. Dr. Alexandru Serbănescu, Bucuresti

Acad. Prof. Dr. Constantin Popa, Bucuresti

Prof. Dr. Cristian Dinu Popescu, Iasi

Prof. Dr. Lăcrămioara Perju-Dumbravă, Cluj-Napoca

Prof. Dr. Cornelia Zaharia, Craiova

Prof. Dr. Mihaela Simu, Timisoara

Conf. Dr. Cristina Panea, Bucuresti

Conf. Dr. Rodica Bălasa, Târgu Mures

Conf. Dr. Cristina Tiu, Bucuresti

Conf. Dr. Ioan Buraga, Bucuresti

Dr. Radu Tănăsescu, Bucuresti

Dr. Ioana Mîndrută, Bucuresti

Dr. Mihai Vasile (Secretar General SNR), Bucuresti

Dr. Adina Roceanu (Trezorier SNR), Bucuresti

 

 

COMITETUL LOCAL DE ORGANIZARE

Dr. Florina Antochi

Dr. Amalia Ene

Dr. Ana Cobzaru

Dr. Dan Popescu

Dr. Gabriela Mihăilescu

Dr. Alexandra Oprisan

Maria Niţoi

 

Manifestarea, onorată de o prestigioasă participare internaţională, va avea următoarele teme:

  • Recuperarea functională în bolile neurologice

  • Actualităti în epilepsie

  • Bolile neurologice rare

  • Varia

Si se va desfăşura la Bucureşti, Centrul de evenimente Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A (în apropierea Palatului Parlamentului).

 

 

Secretariatul Ştiinţific al Congresului funcţionează până la data de 04.04.2014 la Clinica de Neurologie S.U.U.B., tel. (021) 312 30 10, fax (021) 312 81 02. Adresa: Prof. Dr. Ovidiu Băjenaru, Societatea de Neurologie din România, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Clinica de Neurologie, et. IX, Splaiul Independenţei 169, sector 5, 050098, Bucureşti.

Pe adresa site-ului web al SNR (www.neurology.ro) veti puteţi găsi informaţii la zi despre activitatea SNR şi Congresul Naţional de Neurologie 2014.

 

Persoană de contact:

Secretar General S.N.R.

Dr. Mihai Vasile, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Secretariatul Organizatoric al Congresului, care rezolvă toate problemele legate de evidenţa plăţii taxei de participare, locul de desfăşurare al congresului şi cocteilurilor, cazarea participanţilor şi alte detalii organizatorice, este asigurat de firma Romania Travel Plus , tel: (021) 230 51 10, fax: (021) 230 50 42, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Cu excepţia problemelor legate de programul ştiinţific şi a acelora legate de plata cotizatiei de membru al societăţii, vă rugăm insistent ca orice întrebări să fie adresate secretariatului organizatoric.

 

Cotizatia de membru al Societăţii de Neurologie din România este, pentru anul 2014, 200 RON pentru medicii specialişti şi primari şi 100 RON pentru medicii rezidenţi. Vă rugăm să achitaţi cotizatiile de membru cât mai curând posibil (până la sfârşitul lunii martie 2014), pentru a face posibilă plata cotizaţiei S.N.R. la societăţile europeană şi mondială. De asemenea, avem rugămintea să păstraţi chitanţa emisă de banca unde aţi efectuat plata. Pentru a putea beneficia de plata unei taxe reduse de participare la Congresul Naţional de Neurologie 2014 este necesar, de asemenea, să achitaţi cotizatia de membru cât mai devreme, chiar în avans dacă doriţi să vă încadraţi la categoriile de reduceri prin plată anticipată (a se vedea tabelul de mai jos). Vă rugăm ca după achitarea cotizatiei de membru să trimiteţi o copie a chitanţei bancare şi numele scris cu negru, cu majuscule, împreună cu menţiunea: „cotizatia de membru al S.N.R.” prin fax, la numărul (021) 312 81 02.

 

 

Taxa de participare la Congres cât şi cotizatia de membru al Societăţii vor putea fi achitate în contul BCR, sucursala sectorului 5, Bucureşti, către Societatea de Neurologie din România, cont: RO24RNCB0076029420400001. Vă rugăm ca după achitarea taxei de participare la Congres să trimiteţi o copie a chitanţei bancare şi numele scris cu negru, cu majuscule, împreună cu menţiunea: „taxă de participare la Congres” prin fax, la numărul (021) 230 50 42 (Tricolor 21).

În acelaşi timp, vă anunţăm că pentru participanţii la Congres care nu vor achita taxa de participare până la 04.04.2014, comitetul de organizare nu se angajează să ofere o mapă completă şi nici să asigure rezervarea locurilor de cazare.

Cazarea participanţilor poate fi rezervată, prin agenţia Romania Travel Plus la

Tel : 021/2305110, fax : 021/2305042.

 

 

 

 

 

 

Taxa de participare la Congresul Naţional de Neurologie 2014

 

 

Membri ai Societăţii de Neurologie din România

Nemembri

Perioada efectuării plăţii

Rezidenţi

Primari sau specialişti

Rezidenţi

01.11.2013 – 14.02.2014

100 lei

250 lei

150 lei

15.02.2014 – 04.04.2014*

 

150 lei

350 lei

200 lei

Pe loc, în momentul înscrierii

200 lei

450 lei

250 lei

* După 04.04.2014 nu se vor mai putea achita cotizaţiile de membru şi taxele de participare prin contul bancar al Societăţii, întrucât nu va mai exista timpul necesar procesării înregistrării.

 

 

Vă rugăm să trimiteţi rezumatele lucrărilor pe care doriţi să le prezentaţi prin intermediul poştei electronice pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până la data de 14.03.2014, pentru a face posibilă tipărirea acestora în suplimentul Romanian Journal of Neurology. Rezumatul trebuie să aibă obligatoriu variante română şi engleză, fiecare de maxim 250 de cuvinte, trebuie să conţină numele (iniţiale ale prenumelor + nume de familie, indiferent de sexul autorilor), şi adresa oficială a autorilor. Autorul care va prezenta lucrarea va fi trecut cu litere aldine (bold). Rezumatele trebuie editate ca documente Word, nu este posibilă includerea de figuri sau tabele, şi ele vor fi ataşate mesajului electronic. În mesajul electronic vă rog să includeti si un număr de telefon unde autorii pot fi contactati, sectiunea pentru care este trimisă lucrarea şi forma de prezentare pentru care autorii optează, comitetul de organizare rezervându-şi dreptul de a accepta sau nu lucrările iar pentru cele acceptate de a decide forma de prezentare.

Rezumatele primite după 14.03.2014 nu vor mai fi luate în considerare si nu vor mai fi publicate în suplimentul Romanian Journal of Neurology. Majoritatea lucrărilor acceptate vor fi prezentate sub formă de poster.

 

 

Acest anunţ a fost editat şi distribuit de către Societatea de Neurologie din România în colaborare cu compania Worwag Pharma Romania.

 

Publicat de:

Administrator

In data de:

14 October 2013

Accesat de:

11537