Skip to main content

Al doilea anunţ - AL XIV- LEA CONGRES AL SOCIETĂŢII DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA - BUCUREŞTI 18-21 MAI 2016

SOCIETATEA DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA

FUNDATIA SOCIETATII DE NEUROLOGIE DIN ROMANIA

ŞI

UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE

CAROL DAVILA”

BUCUREŞTI

snr fsnr

davila

Organizează

AL XIV- LEA CONGRES

AL SOCIETĂŢII DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA

- Al doilea anunţ -

BUCUREŞTI

18-21 MAI 2016

www. neurology.ro

Comitetul ȘTIINȚIFIC al CELUi de al XIII-lea CONGRES al

SOCIETĂŢII DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA

Prof. Dr. Dafin Fior Mureșanu - Președinte SNR

Prof. Dr. Ovidiu Băjenaru - Președinte de onoare ad vitam SNR

Prof.. Dr. Bogdan O. Popescu - Președinte viitor ales SNR

Prof. Dr. Alexandru Șerbănescu

Acad. Prof. Dr. Constantin Popa

Prof. Dr. Cristian Dinu Popescu

Prof. Dr. Lăcrămioara Perju-Dumbravă

Prof. Dr. Cornelia Zaharia

Prof. Dr. Mihaela Simu

Prof. Dr. Rodica Bălașa

Prof. Dr. Ioan Buraga

Conf. Dr. Cristina Panea

Conf. Dr. Cristina Tiu

Conf. Dr. Radu Tănăsescu

Dr. Ioana Mîndruță

Dr. Mihai Vasile - Secretar General SNR

Dr. Adina Roceanu- Trezorier SNR

COMITETUL LOCAL DE ORGANIZARE

Dr. Florina Antochi
Dr. Raluca Nistor

Dr. Elena Terecoasa

Dr. Athena Mergeani

Dr. Amalia Ene

Dr. Dan Popescu

Dr. Adina Craciunoiu

Dr. Ana Cobzaru

Dr. Alexandra Oprișan

Maria Niţoi – secretar tehnic

Manifestarea, onorată de o prestigioasă participare internaţională, va avea următoarele teme:

 • Terapii biologice ȋn afecţiunile neurologice

 • Interferenţe cardiologice ȋn neurologie

 • Bolile neurologice rare

 • Varia

și se va desfăşura la Bucureşti, Centrul de evenimente Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A (în apropierea Palatului Parlamentului).

Secretariatul Ştiinţific al Congresului funcţionează până la data de 15.04.2016 la Clinica de Neurologie S.U.U.B., tel. (021) 312 30 10, fax (021) 312 81 02. Adresa: Prof. Dr. Ovidiu Băjenaru, Societatea de Neurologie din România, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Clinica de Neurologie, et. IX, Splaiul Independenţei 169, sector 5, 050098, Bucureşti.

Pe adresa site-ului web al SNR (www.neurology.ro) veti puteţi găsi informaţii la zi despre activitatea SNR şi Congresul Naţional de Neurologie 2016.

Persoană de contact:

Secretar General S.N.R.

Dr. Mihai Vasile, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Secretariatul Organizatoric al Congresului, care rezolvă toate problemele legate de evidenţa plăţii taxei de participare, locul de desfăşurare al congresului şicocktail-ului de deschidere, cazarea participanţilor şi alte detalii organizatorice, este asigurat de firma Romania Travel Plus , tel: (021) 230 51 10, fax: (021) 230 50 42, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Cu excepţia problemelor legate de programul ştiinţific şi a acelora legate de plata cotizației de membru al societăţii, vă rugăm insistent ca orice întrebări să fie adresate secretariatului organizatoric.

Cotizația de membru al Societăţii de Neurologie din România este, pentru anul 2016, în valoare de 200 RON pentru medicii specialişti şi primari şi respectiv de 100 RON pentru medicii rezidenţi. Vă rugăm să achitaţi cotizațiile de membru cât mai curând posibil (până la sfârşitul lunii martie 2016), pentru a face posibilă plata cotizaţiei S.N.R. laEuropean Academy of Neurology, World Federation of Neurology si UEMS – Section of Neurology. De asemenea, avem rugămintea să păstraţi chitanţa emisă de banca unde aţi efectuat plata. Pentru a putea beneficia de plata unei taxe reduse de participare la Congresul Naţional de Neurologie 2016 este necesar, de asemenea, să achitaţi cotizația de membru cât mai devreme, chiar în avans, pentru a putea să vă încadraţi la categoriile de reducere prin plată anticipată (a se vedea tabelul de mai jos).

Informatii legate de plata taxelor:

 • Taxa ce reprezintǎ cotizația de membru al Societăţii de Neurologie din România va putea fi achitatǎ în contul BCR, sucursala sectorului 5, Bucureşti, către Societatea de Neurologie din România, cont: RO24RNCB0076029420400001.

 • Taxa de participare la Al -XIV-lea Congres al SNR va putea fi plǎtitǎ în contul ING Romania, cǎtre Romania Travel Plus, cont: RO05INGB0001000135968938.

Facem precizarea ca din punct de vedere juridic si financiar aceste plati se inregistreaza pe numele membrilor individuali ai SNR si participantilor la congres ca persoane fizice, si nu pe numele eventualior sponsori ai unora dintre participantii la congres. Relatia juridica si financiara intre acesti sponsori si persoanele fizice sponsorizate este directa si individuala si nu implica in nici un fel o relatie juridico-financiara intre respectivii sponsori si SNR.

Vă rugăm ca după achitarea cotizației de membru să trimiteţi o copie a chitanţei bancare şi numele scris cu negru, cu majuscule, împreună cu menţiunea: „cotizația de membru al S.N.R.” prin fax, la numărul (021) 312 81 02.

Vă rugăm ca, după achitarea taxei de participare la congres, să trimiteţi o copie a chitanţei bancare precum şi numele scris cu negru, cu majuscule, împreună cu menţiunea: „taxă de participare la congres” prin fax, la numărul (021) 230 50 42 (Romania Travel Plus).

În acelaşi timp, vă anunţăm că pentru participanţii la congres care nu vor achita taxa de participare până la 15.04.2016, comitetul de organizare nu se angajează să ofere o mapă de congres completă şi nici să asigure rezervarea locurilor de cazare. Cazarea participanţilor poate fi rezervată, prin agenţia Romania Travel Plus la tel : 021/2305110, fax : 021/2305042.

Taxa de participare la Congresul Naţional de Neurologie 2016

 

Membri ai Societăţii de Neurologie din România

Nemembri

Perioada efectuării plăţii

Primari sau specialişti

Rezidenţi

Primari sau specialişti

Rezidenţi

01.11.2015 – 12.02.2016

200 lei

100 lei

250 lei

150 lei

13.02.2016 – 15.04.2016*

 

250 lei

150 lei

350 lei

200 lei

Pe loc, în momentul înscrierii

350 lei

200 lei

450 lei

250 lei

*După 15.04.2016 nu se vor mai putea achita cotizaţiile de membru şi taxele de participare prin conturile bancare indicate, întrucât nu va mai exista timpul necesar procesării înregistrării.

Vă rugăm să trimiteţi rezumatele lucrărilor pe care doriţi să le prezentaţi prin intermediul poştei electronice pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până la data de 25.03.2016, pentru a face posibilă revizia acestora de către Comitetul ştiintific al Congresului şi tipărirea celor acceptate spre prezentare în suplimentul revistei Romanian Journal of Neurology. Rezumatul trebuie să aibă obligatoriu variante in limba română şi engleză, fiecare de maximum 250 de cuvinte, trebuie să conţină numele (iniţiale ale prenumelor + nume de familie, indiferent de sexul autorilor), şi adresa oficială a autorilor. Autorul care va prezenta lucrarea va fi trecut cu litere aldine (bold). Rezumatele trebuie editate ca documente Word, nu este posibilă includerea de figuri sau tabele, şi ele vor fi ataşate mesajului electronic. În mesajul electronic vă rugam să includeti și un număr de telefon unde autorii pot fi contactați, secțiunea pentru care este trimisă lucrarea şi forma de prezentare pentru care autorii optează, comitetul stiintific si de organizare rezervându-şi dreptul de a accepta sau nu lucrările iar pentru cele acceptate de a decide forma de prezentare.

Rezumatele primite după 25.03.2016 nu vor mai fi luate în considerare și nu vor mai fi publicate în suplimentul revistei Romanian Journal of Neurology. Majoritatea lucrărilor acceptate vor fi prezentate sub formă de poster.

Programul Congresului Național de Neurologie 2016

Miercuri, 18 mai 2016

 • Curs satelit: Distonii neuromusculare

 • Simpozioane educaționale: Actualităţi ȋn scleroza multiplă

 • Deschiderea Secretariatului Congresului – înscrierea participanților (începând cu orele 12.00).

 • Cocktail de deschidere a Congresului.

Joi, 19 mai 2016

 • Deschiderea oficială a Congresului.

 • Conferința de onoare “Gheorghe Marinescu” (Prof. Dr. Günther Deutschl, Germania – Preşedintele European Academy of Neurology)

 • Comunicǎri orale

 • Masă de prânz.

 • Conferinţǎ – invitat special Prof. Dr. Mar Tintoré ( Spania )

 • Simpozioane educaţionale: Boala Parkinson, Neuropatia amiloidoticǎ familialǎ

Vineri, 20 mai 2016

 • Comunicǎri orale

 • Adunarea Generală a Societății de Neurologie din România.

 • Masă de prânz

 • Simpozioane educaţionale: Complicatii neurologice ale diabetului zaharat, Boli cerebrovasculare

Sâmbătă, 21 mai 2016

 • Comunicǎri orale

 • Simpozioane educaţionale: Mişcǎri involuntare

 • Închiderea lucrărilor congresului

Acest anunţ a fost editat şi distribuit de către Societatea de Neurologie din România si Fundatia Societatii de Neurologie din România în colaborare cu compania Worwag Pharma Romania.

snr fsnr

Publicat de:

Administrator

In data de:

01 February 2016

Accesat de:

8851