Skip to main content

Grupuri de lucru

Este intenția Societății de Neurologie din România sa înființeze grupuri de lucru axate pe principalele patologii neurologice. Ne dorim ca grupurile de lucru organizate pe modelul panel-urilor științifice EAN, să cuprindă membrii SNR care au o preocupare deosebită pentru un anumit domeniu de patologie, și care își pot aduce astfel aportul la dezvoltarea acelui domeniu în țara noastră. Grupurile de lucru pot crea un mediu propice pentru colaborare științifică, pentru elaborarea unor propuneri de protocoale, sau studii multicentrice și nu au un rol administrativ.

Acest proiect este în desfășurare în prezent în cadrul conducerii SNR, urmând ca grupurile de lucru înființate, precum și membrii acestora, să fie anunțate în curând.

Dacă aveți sugestii legate de înființarea unui grup de lucru axat pe o anumită sferă de patologii neurologice (ex. boli cerebrovasculare, tulburări de mișcare, epilepsie, boli rare etc.), sau va doriți sa deveniți membru al unui grup de lucru, puteți să ne comunicați acest lucru la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., iar informațiile vor fi transmise conducerii SNR.